Over ons

Ergotherapie Hoogland werkt waar nodig samen met andere huisartsen en (para-) medici. Daarom is de praktijk gevestigd in drie gezondheidscentra; gezondheidscentrum de Hazenkamp, Medisch Centrum St Anna en gezondheidscentrum De Brug.

Annemarie Hoogland en haar collega’s werken zoveel mogelijk bij de client op de plaats waar hij of zij de problemen in het dagelijks leven ervaart. Dat is vaak aan huis; daar is het snelst duidelijk wat de beperkingen voor de client thuis zijn en kan meteen toegepast advies worden gegeven. Ook kan de ergotherapeut de client bezoeken op zijn werkplek.

Specialisatie

De ergotherapeut is gespecialiseerd in het werken met chronisch zieken (zoals artrose, polyneuropathie, MS en mensen met valproblematiek), arbeidsgerelateerde klachten en mensen met licht-cognitieve problemen bij beginnende dementie.

Annemarie Hoogland en haar collega’s zijn geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici en hierdoor aangesloten bij de klachtenregeling paramedici in de eerste lijn. Ook zijn ze lid van de beroepsvereniging Ergotherapie Nederland.

Innovatie en trends

Om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen neemt de praktijk deel aan diverse overlegorganen als Vrijgevestigde Ergotherapeuten Gelderland, Extramurale Ergotherapie Nijmegen, Regionaal netwerk Valpreventie Nijmegen, en Kwaliteitskring Ergotherapie en Dementie Regio Arnhem/Nijmegen.

Praktijkruimte

Ergotherapie Hoogland werkt waar nodig samen met andere huisartsen en (para-) medici. Daarom is de praktijk gevestigd in drie gezondheidscentra; gezondheidscentrum de Hazenkamp, Medisch Centrum St Anna en gezondheidscentrum de Brug.

Gezondheidscentrum Hazenkamp

Vossenlaan 88
6531 SP Nijmegen

Medisch centrum St. Anna

St Annastraat 180
6525 GW Nijmegen

Gezondheidscentrum de Brug

Malvert 51-53
6538 DG Nijmegen

Kwaliteitskeurmerken